Zoek
Sluit dit zoekvak.

Bekijk de vacature Technisch facilitair medewerker Tempo-Team 06-11-2023

Redactie Stichtse Vechtnieuwsvandaag

Is het tijd voor een nieuwe uitdaging? Bekijk dan alle vacatures die in Stichtse Vecht beschikbaar zijn en vind jouw nieuwe baan.

Bekijk de vacature Technisch facilitair medewerker

Wil je graag aan de slag als Technisch facilitair medewerker in Amsterdam? Bekijk dan snel deze vacature.

Tempo-Team is op zoek naar een Technisch facilitair medewerker. Het betreft een voor minimaal 36 uur met een minimaal salaris van onbekend euro.
Het betreft een functie in de Unknown branche. 

Om de gehele vacature als Technisch facilitair medewerker te lezen, ga je naar deze website. Hier staat ook beschreven hoe je kan solliciteren op deze functie.


Sollicitatieprocedure
Je solliciteert via Tempo-Team, leuk! Om je sollicitatie af te ronden, maak je de eerste keer eenvoudig een account aan. Via je 'mijn Tempo-Team' account log je gemakkelijk in en solliciteer je de volgende keer nog eenvoudiger. Daarnaast vind je in je account de voortgang van je sollicitatie(s) en je persoonlijke gegevens. Dé manier dus om de best passende baan te vinden!

Arbeidsvoorwaarden

Functietitel

Facilitair Manager

Dienstverband

Tijdelijk

Opleidingsniveau

MBO

Ervaring

Starter

Branche

Overig

Contract uren

36 – 36 uur

Salaris

onbekend – onbekend euro

Solliciteren op de functie van Technisch facilitair medewerker

Klinkt deze vacature als Technisch facilitair medewerker voor jou perfect, stuur dan snel je sollicitatie in. Je kan reageren op de vacature tot 04-01-2024.

Heb je eerst nog een aantal vragen over de vacature, richt je dan direct tot Tempo-Team. Ze zijn bereikbaar via het e-mailadres dji@tempo-team.nl en telefoonnummer 384583005. De website van Unknown is http://www.tempo-team.nl. Je kan je voor deze vacature als Technisch facilitair medewerker tot Team DJI.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben je in Stichtse Vecht komen wonen en zoek je een baan dichtbij huis? Bij ons vind je alle vacatures die beschikbaar zijn in Stichtse Vecht, bekijk ze hier.

Deel deze vacature met je vrienden of familie

  1. Vacatures Stichtse Vecht
  2. Technisch facilitair medewerker Tempo-Team 06-11-2023

Bekijk nog meer vacatures