Zoek
Sluit dit zoekvak.

Gabriël Metsulaan 26 1213 EW Hilversum te koop

Redactie stichtsevechtnieuwsvandaag.nl

Bij ons vind je een overzicht van alle woningen en appartementen die te koop staan in Stichtse Vecht en de omgeving van Stichtse Vecht. Zoek de ideale woning in Stichtse Vecht.

Meer informatie over Gabriël Metsulaan 26 1213 EW Hilversum 

De woning aan de Gabriël Metsulaan 26 staat te koop. De vraagprijs voor deze mooie woning is € 799.000 k.k..

Deze koopwoning heeft een woonoppervlakte van 141 m² en staat op een perceel van 206 m². Met 6 kamers is deze woning groot genoeg voor een stel maar ook zeker voor een gezin met kinderen.
Middenwoning met vrijstaande berging en diepe zonnige achtertuin (W).

De advertentie van de woning aan de Gabriël Metsulaan 26 kan worden bekeken op Funda. De meeste woningen hebben naast de foto’s in de advertentie ook nog een video en plattegronden geüpload. Soms heb je ook de mogelijkheid om 360 graden foto’s te bekijken of een 3d tour door de woning te maken.

Op Funda heb je nog meer handige features om meer te weten te komen over de woning waar je interesse in hebt. Eén hiervan is het icoontje ‘kaart’. Je ziet dan de gewone kaart, zodat je ziet hoe de woning ligt ten opzichte van andere woningen. Maar je kan ook een satelliet foto en een kadastrale kaart bekijken. De handigste tool vinden wij wel de streetview optie, hiermee krijg je letterlijk het beeld, alsof je in de straat zelf staat en kan je de omgeving rond het huis bekijken, erg handig!

Wil je meer woningen en appartementen bekijken die te koop staan in Stichtse Vecht en omgeving, ga dan naar onze Funda pagina en bekijk alle beschikbare woonobjecten.

Kenmerken Gabriël Metsulaan 26

Postcode en woonplaats

1213 EW Hilversum

Woonoppervlakte

141 m²

Perceeloppervlakte

206 m²

Aantal kamers

6

Vraagprijs

€ 799.000 k.k.

Interesse in Gabriël Metsulaan 26 1213 EW Hilversum

Ben je geïnteresseerd in deze woning, heb je nog een aantal vragen of wil je graag een bezichtiging inplannen, neem dan contact op met het makelaarskantoor VAN VULPEN ROOZENBURG MAKELAARS. Zij kunnen jou verder helpen en alles vertellen over deze woning aan Gabriël Metsulaan 26.

Ben je op zoek naar een makelaar in Stichtse Vecht, bekijk dan zeker even deze makelaars in Stichtse Vecht.

Deel deze woning met je vrienden en familie

  1. Stichtse Vecht te koop
  2. Gabriël Metsulaan 26 1213 EW Hilversum