Search
Close this search box.

Fideliolaan 194 1183 PS Amstelveen te koop

Redactie stichtsevechtnieuwsvandaag.nl

Bij ons vind je een overzicht van alle woningen en appartementen die te koop staan in Stichtse Vecht en de omgeving van Stichtse Vecht. Zoek de ideale woning in Stichtse Vecht.

Meer informatie over Fideliolaan 194 1183 PS Amstelveen 

De woning aan de Fideliolaan 194 staat te koop. De vraagprijs voor deze mooie woning is € 249.500 k.k..

Deze koopwoning heeft een woonoppervlakte van 46 m² en staat op een perceel van . Met 2 kamers is deze woning groot genoeg voor een stel maar ook zeker voor een gezin met kinderen.


De advertentie van de woning aan de Fideliolaan 194 kan worden bekeken op Funda. De meeste woningen hebben naast de foto’s in de advertentie ook nog een video en plattegronden geüpload. Soms heb je ook de mogelijkheid om 360 graden foto’s te bekijken of een 3d tour door de woning te maken.

Op Funda heb je nog meer handige features om meer te weten te komen over de woning waar je interesse in hebt. Eén hiervan is het icoontje ‘kaart’. Je ziet dan de gewone kaart, zodat je ziet hoe de woning ligt ten opzichte van andere woningen. Maar je kan ook een satelliet foto en een kadastrale kaart bekijken. De handigste tool vinden wij wel de streetview optie, hiermee krijg je letterlijk het beeld, alsof je in de straat zelf staat en kan je de omgeving rond het huis bekijken, erg handig!

Wil je meer woningen en appartementen bekijken die te koop staan in Stichtse Vecht en omgeving, ga dan naar onze Funda pagina en bekijk alle beschikbare woonobjecten.

Kenmerken Fideliolaan 194

Postcode en woonplaats

1183 PS Amstelveen

Woonoppervlakte

46 m²

Perceeloppervlakte

Aantal kamers

2

Vraagprijs

€ 249.500 k.k.

Interesse in Fideliolaan 194 1183 PS Amstelveen

Ben je geïnteresseerd in deze woning, heb je nog een aantal vragen of wil je graag een bezichtiging inplannen, neem dan contact op met het makelaarskantoor ME Makelaars B.V.. Zij kunnen jou verder helpen en alles vertellen over deze woning aan Fideliolaan 194.

Ben je op zoek naar een makelaar in Stichtse Vecht, bekijk dan zeker even deze makelaars in Stichtse Vecht.

Deel deze woning met je vrienden en familie

  1. Stichtse Vecht te koop
  2. Fideliolaan 194 1183 PS Amstelveen