Zoek
Sluit dit zoekvak.

Amstelveenseweg 1094 1081 JV Amsterdam te koop

Redactie stichtsevechtnieuwsvandaag.nl

Bij ons vind je een overzicht van alle woningen en appartementen die te koop staan in Stichtse Vecht en de omgeving van Stichtse Vecht. Zoek de ideale woning in Stichtse Vecht.

Meer informatie over Amstelveenseweg 1094 1081 JV Amsterdam 

De woning aan de Amstelveenseweg 1094 staat te koop. De vraagprijs voor deze mooie woning is € 1.395.000 k.k..

Deze koopwoning heeft een woonoppervlakte van 186 m² en staat op een perceel van 117 m². Met 8 kamers is deze woning groot genoeg voor een stel maar ook zeker voor een gezin met kinderen.
State of the art, tuin op zuid, groene omgeving, label A, eigen grond

De advertentie van de woning aan de Amstelveenseweg 1094 kan worden bekeken op Funda. De meeste woningen hebben naast de foto’s in de advertentie ook nog een video en plattegronden geüpload. Soms heb je ook de mogelijkheid om 360 graden foto’s te bekijken of een 3d tour door de woning te maken.

Op Funda heb je nog meer handige features om meer te weten te komen over de woning waar je interesse in hebt. Eén hiervan is het icoontje ‘kaart’. Je ziet dan de gewone kaart, zodat je ziet hoe de woning ligt ten opzichte van andere woningen. Maar je kan ook een satelliet foto en een kadastrale kaart bekijken. De handigste tool vinden wij wel de streetview optie, hiermee krijg je letterlijk het beeld, alsof je in de straat zelf staat en kan je de omgeving rond het huis bekijken, erg handig!

Wil je meer woningen en appartementen bekijken die te koop staan in Stichtse Vecht en omgeving, ga dan naar onze Funda pagina en bekijk alle beschikbare woonobjecten.

Kenmerken Amstelveenseweg 1094

Postcode en woonplaats

1081 JV Amsterdam

Woonoppervlakte

186 m²

Perceeloppervlakte

117 m²

Aantal kamers

8

Vraagprijs

€ 1.395.000 k.k.

Interesse in Amstelveenseweg 1094 1081 JV Amsterdam

Ben je geïnteresseerd in deze woning, heb je nog een aantal vragen of wil je graag een bezichtiging inplannen, neem dan contact op met het makelaarskantoor DAMSTAD. Zij kunnen jou verder helpen en alles vertellen over deze woning aan Amstelveenseweg 1094.

Ben je op zoek naar een makelaar in Stichtse Vecht, bekijk dan zeker even deze makelaars in Stichtse Vecht.

Deel deze woning met je vrienden en familie

  1. Stichtse Vecht te koop
  2. Amstelveenseweg 1094 1081 JV Amsterdam